#sofia @BGIRC NETWORK - Условия за ползване

С посещаването на “#sofia @BGIRC NETWORK” (“#sofia @BGIRC NETWORK”, “https://sofia.wildchat.bg”), вие се съгласявате на условията описани по-долу. Ако не сте съгласни съвсем спокойно може да напуснете “#sofia @BGIRC NETWORK”. Запазваме правото си да променяме по всяко време условията и при промяна ще се опитаме на направим всично възможно да ви уведомим.
Въпреки, че администраторите и модераторите на този форум ще се опитат да премахнат или да променят възможно най-бързо всеки материал, носещ вреда, невъзможно е да бъдат прегледани всички съобщения. Разбирате, че всички съобщения във форума изразяват личното мнение на съответните им автори, а не на администраторите, модераторите или Главния Администратор (като изключим съобщенията, пуснати от тези хора), и следователно те не носят никаква отговорност.

Приемате да не публикувате никакъв груб, неприличен, вулгарен, заплашителен, сексуално-ориентиран или всякакъв друг материал, който нарушава законите. Такова поведение може да доведе до моментално и перманентно изгонване от форумите (както и уведомяването на вашия доставчик). IP адресите, от които са направени всички съобщения се записват и могат да бъдат използвани в такива случаи. Приемате, че Главния Администратор, администраторите и модераторите на този форум имат правото да премахват, променят или заключват всяка тема по всяко време, ако намерят за уместно. Като потребител одобрявате записването на всяка информация, която въведете, във база данни. Въпреки, че тази информация няма да бъде предоставяна на трети страни без вашето одобрение, Главния Администратор, администраторите и модераторите на този форум не могат да бъдат отговорни за всякакви хакерски атаки, които могат да доведат до разкриване на данните.